гей, хомо, хомосексуалност, хомосексуални, секс, сексуалност, сексология, gay, homo, sex, lgbt, glbt, Bulgaria, България, изкуство, лгбт, глбт, повести, поезия

Момчето.ком - Българската гей социална мрежа


Как станах обратенАвтор : Huiko


Здравейте, рожденното ми име е Ангел, но предпочитам да ме наричат Силвия.


Всичко започна когато бях на 16 години. Тренирах футбол и исках да стана професионалист, затова давах всичко от себе си и когато не бях на училище използвах всяка свободна минута, за да наблягам на физическата си издръжливост.


За това една хубава и хладна лятна вечер излезнах от вкъщи и реших да потичам в Борисовата градина за издръжливост. Тичах в продължение на около 2 часа и реших да се прибирам, защото вече се стъмваше, а в Борисовата градина както знаете няма почти никакво осветление. И тогава направих грешката, която в последствие се оказа най-важното решение в живота ми. Реших да мина напряко през пътеките в храстите и дърветата.


Не чух нищо, защото си бях надул музиката от mp3-плейъра, но в един момент получих много силен удар отзад по главата, който веднага ме свали на земята.


-          Какво имаме тук, а? – чух глас


Разбира се, като всеки нормален човек помислех, че ме обират затова думите направо се изстреляха от мен:


-          Вземете каквото искате само не ме наранявайте.


-          Какво, имаш да ти вземам бе, келеш? Я се виж какво си ми педалче. (Висок съм 170 см и съм 67 кг и разбира се като всеки спортист се обезкосмявам навсякъде)


-          Ти, знаеш ли кои минават по тези пътеки? Хора на, които искат да им пръснат задника!


Погледнах човека, който ми говореше. Беше на около 40, по-висок и по-едър от мене.


-          Моля ти се бе чичо, какво съм ти направил пусни ме да си ходя!


-          Чичо? Чичо! Ти не ме ли чу бе педал? Сега ще те еба!


Правилно бях чул, не ми се беше причуло наистина мъжа каза, че ще прави секс с мене.


-          Ама моля ти се, аз не съм обратен и си имам приятелка. Моля те пусни ме да си ходя, нищо лошо не съм ти направил.


Мъжът ми зашлеви един шамар и ми каза:


-          Ставай и се събличай педал, искам да ти видя педалския задник!


От шамара и от страхът, който изпитвах се бях вцепенил и вече сълзите се спускаха по бузите ми.


-          Ще ми цивриш ли, бе? – и в този момент ме изправи бутна ме с лице към близкото дърво и докато с едната ръка ме беше натиснал по гърба към дървото с другата ми свали късите панталони, а отдолу бях чисто гол. Беше тъмно, но съм сигурен че луната е осветила прекрасно бялото ми дупе.


-          Леле, какво е това малко и стегнато дупенце? Като на някоя курвичка, гладко и стегнато.


-          Моля те, престани. Имам си приятелка, не съм такъв.


В този момент както ме опипваше по задника мъжа се пресегна и ме хвана за пишката.


-          Ти ли си имаш приятелка бе? Ти нямаш хуй бе? С това не можеш и хамстер да задоволиш! Но не се притеснявай, с този курвенски задник можеш да имаш целият свят. Само се надявам аз да съм ти първият.


Пак му се молих да спре въпреки, че знаех, че каквото и да му кажа секса няма да ми се размине.


-          АЗ ЛИ СЪМ ТИ ПЪРВИЯТ БЕ, КУРВО?


-          Да, моля те недей. – изхлипах аз.


-          Сега ще видим тази работа. – Чух едно изхрачване зад гърба ми и веднага на халката ми се намести един добре нахрачен пръст.


-          Да, май наистина не са те ебали, курвичке. Знаеш ли как обичам девствените курвички? – И веднага беше прибавен втори пръст.


-          Ааа, оооох боли. – Усещах двата пръста като нож, в задника си, а чичката ги движеше все по-бързо и по-бързо.


-          Няма спокойно миличка, ще ти мине след мъничко. – Чу се още едно изхрачване и задника ми стана още по смазан.


Може би този фистинг продължи около 10 минути, а болката въобще не преминаваше.


-          Ох, курвенце колко ти е стегнат задника, нямам търпение да ти го набутам. Напомняш ми на първата ми любов... Силвия се казваше и имаше същият малък стегнат задник като твоя.


Чух още едно изхрачване зад гърба си, но този път не проникнаха пръсти в мен.


-          Време е да те чукам, Силве. – И в този момент усетих нещо топло на халката си, което се опитваше да влезе в ануса ми.


-          Аааааа, спри БОЛИ!


-          Поеми този кур, КУРВО! – Влезна рязко и без капка милост.


Чукаше ме с такава ярост и сила, че щяхме да изкъртим дървото на, което ме беше подпрял. От болката почнах да викам, но той ми запуши устат с ръка, с което приглуши виковете ми. Останаха само болката и сълзите ми.


-          Ох, леле Силве толкова ти е стегнат задника, усещам как го разширявам с кура си. Само да не се насереш, защото ще ти строша костите!


Еба ме около 15 минути, вече нямах сили да викам, само плаках и го поемах. По едно време засили темпото и тласъците и се запъхтя.


-          Ааааа мамка ти курво, ще ти се изпразня в гъза!


Усетих курът му да пораства, и в този момент топла течност ме обля отвътре. Край, това беше вече официално бях педерас и имах сперма в задника си.


Мъжът си извади кура от задника ми и аз се свлякох на земята, тихо плачещ и със разпорен задник.


-          Какво е това бе? Това лайна ли са по хуят ми?


Нищо не можех да кажа само се свих и продължих да плача.


-          Ей, курво недоклатена сега ще ми изчистиш кура разбра ли? – Хвана ме за косата и си напъха кура в устата ми.


Миришеше на лайна, на сперма и на слюнка, а той само ме беше хванал за главата и си го вкарваше напред назад. Давех се и не можех да дишам през носа, защото през цялото време ревях.


-          Харесва ли ти курво? Ще ми измиеш кура и ще ти хареса, защото това са си твоите лайна! Гледай ме в очите като ти говоря МА! – Погледнах го докато му бях налапал парчето, а той ми се изхрачи в лицето.


-          Това заслужават курвите като теб. Ама какви курви само, така си ме одървила, че пак ще свърша. – В този момент курът му почна да пулсира и почна да се празни в устата ми.


-          Да, да давай Силве измучи ми цялата сперма. – Спермата беше толкова много, че почна да се стича от устата ми. Беше топла и лепкава, но вкус не усетих, когато я глътнах.


-          Браво мойто момиче много си добра.


Бях гол и подпрян на дървото с разпорен задник, с напълнена уста със сперма, а пред мен стоеше изправен, потен и със вече омекнал кур чичката, които ме гледаше с някакъв злорад поглед. Какво ли можеше да ми направи повече? Нима не бях достатъчно унизен и омърсен?


-          Знаеш ли малкото ми педалче, не изглеждаш много добре. Разрошен си мръсен си и от устата ти се стича сперма, слюнки и сополи. Ще взема да те изкъпа.


Не знаех за какво говори, но насочи омекналия си хуй към лицето ми и почна да пикае. Не можех да се движа и вече ми беше все едно, а той продължавеше да опикава лицето ми.


-          И устата, устата отвори и нея да я прочистим. – Отворих си устата и усетих топлота солена пикня. Успях да глътна малко, но другото изплюх.


-          Вече си истинско курве, моето момче. Надявам се да зарадваш много мъже в България и ако пак искаш да опиташ кура ми знаеш къде да ме намериш.


Мъжът ме ритна в гърдите, вдигна си панталоните и изчезна в тъмнината.


Бях легнал на земята в мръсотията, гол с пулсиращ задник и стичаща се сперма от него, цялото ми лице беше в сперма, слюнка, пикня и какво ли още не. И тогава както се бях свил видях малката си пишка, беше леко надървена. Възможно ли беше това? Беше ми харесало изнасилването, свирката и пикнята? Не се сдържах пипнах си малката пишка и почнах да си движа ръката напред назад. За няколко секунди втвърди и почнах да си лъскам. Исках да покажа, че съм господар на ситуацията, лъсках силно и бързо и си спомних как ме бяха ебали в устата преди малко. На секундата се изпразних бяха две струи като едната падна на земята, а другата беше по ръката ми. Облизах я и осъзнах, че вкусът на сперма ми харесва.


Онази вечер аз се превърнах в малката курвичка, която съм днес. Сега се казвам Силвия, спортната кариера е отдавна зад гърба ми, но се радвам на много курове и на тонове сперма. Изнесох се от нас и си пазарувам дрешки от МОЛ-а гримирам се, слагам си перуката и ставам курвенцето мечта на всички мъже. Идват в апартамента ми разпорват ми гъза всяка вечер и ми дават пари за това.


Само съжалявам, че никога не срещнах първият си, този който ме отвори и ме направи курвата, която съм днес. Дано някой ден пак се срещнем, този път с удоволствие ще изцедя кура му.  Коментар: Запиши
dodo12 [06.02.13] dodo12 коментира:
bravo
[11.07.12] коментира:
Надявам се да зарадваш много мъже в България :D
[11.07.12] коментира:
Ти нямаш хуй бе? С това не можеш и хамстер да задоволиш! :D
[11.07.12] коментира:
но предпочитам да ме наричат Силвия :D
taralejko [18.06.12] taralejko коментира:
Palni gluposti
gey11112 [16.06.12] gey11112 коментира:
abee vie normalni li ste smisala na sexa e i na dvamata da im e priatno pfff tva si e brutalno iznasilvane sadist
ahdpeoh [13.06.12] ahdpeoh коментира:
Брейй, от едно ебане в Борисовата се ставало травеститка!!! :) :)
nimfoman [13.06.12] nimfoman коментира:
мммм супер якооо ;)
ivo_30 [11.06.12] ivo_30 коментира:
В случай, че това е истина, просто съм потресен и леко отвратен, да не кажа нещо повече...
janin [10.06.12] janin коментира:
tova za men e nenormalna rabota,egahti ludata rabota
portun-untersatz [10.06.12] portun-untersatz коментира:
Gospodi, kakvi ne6ta ima po sveta, ujas!!!!
BEPCA [09.06.12] BEPCA коментира:
Бих ти препоръчал да се свържеш с автора на предния разказ. Мисля, че чудесно ще си паснете :)
BEPCA [09.06.12] BEPCA коментира:
Хаххаха


<< Обратно към разказите