гей, хомо, хомосексуалност, хомосексуални, секс, сексуалност, сексология, gay, homo, sex, lgbt, glbt, Bulgaria, България, изкуство, лгбт, глбт, повести, поезия

Момчето.ком - Българската гей социална мрежа


Крахът на едно приятелство (VІ част)Автор : papi


След тази нощ, нашата нощ, и двамата с Вальо отделяхме много време на хотела и по-малко един на друг, но споменът за първият ни път беше достатъчен и ние търпеливо чакахме да ни се отдаде случай пак да бъдем истински заедно. Онази нощ беше вълшебна, беше всичко, за което сме мечтали, че и повече. Тя беше доказателството, че ние можеше да проработим като двойка.
Минаха се няколко дни и единственото, което правихме заедно, бе да се видим преди лягане, да си разкажем набързо как е минал денят ни, да се целунем жадно и да се пъхнем в леглото, изтощени, но плътно прегърнати и щастливи, че сме заедно. Вече бяха минали около две седмици откакто бяхме дошли и ние се ориентирахме много добре из комплекса и свикнахме на работата, тъй че нещата изглежда се нареждаха отлично. За жалост не беше точно така. Една вечер получих обаждане от баща ми, в което той ми сподели, че по причини, които не можах да разбера, фирмата му е фалирала почти за една нощ (той се занимаваше с покупко-продажба на акции) и семейството ни буквално е загубило всичките си спестявания. Почувствах се много зле, но реших да не споделям това с Вальо и си обещах, че няма да тревожа родителите си с финансови проблеми и ще си опитам да изкарам парите си сам.
Тези новини бяха много злощастни за мен, тъй като планувах да уча в Испания след като завърша гимназия. Но сега нещата се яха променили. Двамата с Вальо искахме да заминем за Мадрид и да следваме, но как можех да разбия плановете ни като му съобщя, че аз няма да мога ад отида. Всички тези мисли ме сломиха и депресираха. Но пред Вальо не се изпусках, правех се на весел и щастлив. Не можеш още да разваля представите му за нас. Затова реших да изчакам.
Една вечер Вальо работеше в кухнята до късно, защото имаше нещо като банкет и аз и Дани (колегата ми пиколо) решихме да отидем в някой бар да пийнем по нещо. Разбрахме се да отида да го взема от стаята му половин час след края на смяната ни, за да си вземем душ и да се приготвим. В уречения час отидох пред стаята му и почуках, но никой не отговори. Натиснах бравата и беше отключено. Влязох и извиках Дани, но той явно се къпеше и не ме чуваше. Реших да го изчакам и седнах на леглото му. На нощното шкафче Дани беше оставил лаптопа си и (макар да знаех, че не е редно) реших да си проверя пощата – не го бях правил от дълго време. Отворих капака на лаптопа и онемях. На екрана беше паузирано еротично гей клипче. Не го бях очаквал. Любопитството в мен надделя и пуснах клипчето да тече без звук. Едно младо момче яростно бе чукано от по възрастен мъж, мускулест и брадат. С Вальо не бяхме си играли от няколко дни и това си каза думата. Малкия ми приятел бързо.бързо се пробуди и започна да се надига в дънките ми.чух, че Дани спря водата, но в бързината вместо да паузна клипчето, му песнах звука и из стаята се разнесоха звуци на болка и екстаз. В този миг Дани подаде от банята по халат и чувайки и виждайки какво ставаше в стаята му, се подсмихна и каза:
- Голям палавник си бил ти?
- А-а-а, извинявай Дани, не исках! Без да си искам…
- Е няма страшно де, нали за това са тези филмчета.
- А-а-а, аз не знаех, че ти си…
- Гей ли?! Да, такъв съм. Знам, че и ти си. – спокойно си търкаше косата.
- Как, а-а-а, как така?! – не вярвах на ушите си, как можеше да знае това.
- Ами, видях ви с Вальо онази вечер да тичате голи из градината и свързах точките. Пък и не е толкова трудно човек да се досети като ви гледа какви погледи си разменяте.
- Моля те, Дани, не казвай на никого, дори на Вальо не казвай, че знаеш! – умолявах го аз.
- Естествено! Ще пазим тайните си. Между другото, исках да говоря с теб за нещо важно, но искам и ти да ми обещаеш, че няма да споменаваш и думичка.
- За какво става въпрос? – несигурно попитах.
- Искаш ли да си докараш малко допълнителни парички? Даже може да се каже, доста допълнителни парички?
Ченето ми увисна. Дали знаеше и за финансовите ми проблеми, или просто това беше подарък от съдбата.
- Ами, имам нужда от пари, наистина, но в какво се изразява печеленето им.
- Знаеш, тук идват и си отиват хора всеки ден и много от тях са чужденци. Понякога разни господа си търсят по-различен вид забавление и аз се опитвам да им го доставям.
- Искаш да кажеш, че си търсят момчета за секс ли? – бях разтърсен дори само от идеята за това.
- Не задължително. Аз лично за последните три години, в които се занимавам, съм правил секс само с десетина клиенти, които са ми харесали. По-скоро други плътски удоволствия, масажи или просто приятно време, прекарано заедно и парите за това са доста добри.
- Дани, ти да не си мъжка курва! – възмутено възклекнах.
Даниел продължи да си суши косата спокойно.
- Може да се каже, макар, че предпочитам ескорт за платежоспособни господа. Защото повечето са по-възрастни, но има и младоци, които искат да експериментират, да усетят мъжка ласка и си плащат добре.
В главата ми още бушуваше цялата тази безумна идея. Дани беше момче на повикване. Аз никога не можех, не бих могъл да причиня това на Вальо.
- Как се печели? – чух се да питам, без дори да съзнавам, а в главата ми беше каша от мисли.
- Хм, доста по-добре отколкото тук в хотела. На вечер можеш да изкарваш от 200 до 1000 лв, в зависимост от клиентите ти. Повярвай, това е доста добре, като се има предвид, че те са наши клиенти тук. А ако някой те хареса може да плати и повече. Трябва просто да си тактичен, чистоплътен и отворен към нови неща, а аз вярвам, че ти си!
Тогава без свян си съблече халата и разкри прекрасното си тяло, за което дори не подозирах, съдейки по униформата ни. Силни, изваяни гърди. Здрави ръце и изпънали мускули. Гладък, макар не много релефен корем, на който имаше татуиран китайски дракон. Широк гръб. Но най-много вниманието се привличаше от дебелото му парче, свободно увиснало между краката му. Интимната му градинка – добре подкастрена, но не напълно, а от дясната ѝ страна една татуировка на зелена детелинка.
Пред гледката на прекрасното му голо тяло, най-вероятно съм гледал доста опулено, защото Дани каза:
- Да не лапнеш някоя муха! – и се подсмихна дяволито.
Аз се усетих и извърнах поглед. Той явно нямаше проблем с това да е гол пред някой почти непознат. Обърна се и разрови из шкафа си за бельо. Намери си боксерки, но ги изтърва и те паднаха на земята. Той се наведе и сочното му дупе се разтвори, разкривайки за миг пещерата на сладострастията.
- Гоше, може ли да те помоля за нещо?
- Ъ-ъ-ъ, кажи. – още като в сън отвърнах аз.
- Преди няколко дни си направих пиърсинг, но не мога да си го огледам хубаво, може ли да погледнеш дали всичко е тип-топ…
- Ъ-ъ-м, да, няма проблем. – отвърнах неуверено, без да подозирам какво ще последва.
Дани се приближи до мен, без да се обува и едва ли не ми навря кура си в лицето ми. Аз се поотдръпнах. Той си повдигна висналите ташаци и пред мен се показа едно украшенийце, което си беше сложил между топките и ануса. При вида му, аз само жадно преглътнах. От обецата се подаваха само две топчици, но преди да ги огледам Дани си пусна топките и каза:
- Хайде, виж де! Спокойно, не хапя… много. – и се засмя.
Трябва да съм изглеждал много притеснен. С леко трепереща ръка се пресегнах и внимателно повдигнах инструмента му. Беше топъл, тежичък и нежен. Подхван топките му отдолу и ги повдигнах, за да видя пиърсинга, а устата ми се напълни със слюнка.
- Не се вижда много добре. – смотолевих аз.
- Ами… - Дани се приближи още и почти ми удари челото с чепа си.
Ароматът на тялото и клена му накараха косъмчетата по врата ми да настръхнат. Всички изглеждаше ОК там долу и аз пуснах топките му и тогава надървения му кур наистина ме плесна по челото. Беше масивен. Аз го гледах и само преглътнах с недоумение.
- Хайде да проверим дали ставаш за работата, която ти предложих…
Исках го, не можех да го отрека. Но единственото, за което мислех беше Вальо – как щеше да реагира на всичко това. Сякаш Дани четеше мислите ми.
- Не е нужно гаджето ти да знае, стига само да си предпазлив.
- Вальо не ми е гадже. – изричайки това, сякаш си отговорих на всички неизречени въпроси.
С Вальо не искахме да си слагаме определения, но искахме да сме заедно, а единственият начин това да стане в момента, бе да се жертвам и да намеря пари, за да заминем. Щях да направя всичко възможно да предпазя връзката ни.
Хванах по-смело пениса на Дани, издърпах кожичката му напред и заоблизвах жадно с езиче. Той ме хвана с две ръце за главата и явно искаше нещо по-така. Наби ми грубо кура си в устата и едва ли не започна да ме чука. Патката му се надърви напълно, а Дани стигаше до сливиците ми и ми се повдигаше, но не се дърпаше, а продържаваше да ме клати. Очите ми се насълзиха и не можех да дишам. Задавих се с парчето му, но това не го интересуваше. Топките му се мачкаха в брадичката ми. И след няколко секунди се изпразни в гърлото ми и ме задави. Извади си члена, а аз се дръпнах назад да си поема въздух и се разкашлях.
- Щом издържа това, няма да имаш проблеми. Не че пичовете са груби де, но исках да видя как ще се справиш с малко по яростни заничания. Според мен ще се справиш.
Аз още не можех да си поема дъх. Дани се изнесе отново до банята да си подмие пишоко от лигите ми и разтеклата се сперма, подсуши се, облече се и стоеше въпросително. Аз още пъшках на леглото, с празно съзнание. Това изневяра ли беше? Нали бях се врекъл във вечна вярност. Аз обичах Вальо!
- Хайде де! Давай да ударим някой бар. – нетърпеливо ме подкани Дани.
Вдигнах поглед и го видях как ме гледа – аз вече бях момче на повикване и току-що бях преминал интервюто си. Станах и отидохме в един крайбрежен бар. Там Дани ми обясни как се върши работата. Той намираше клиентите (не исках да зная как), подбираше ми подходящи, съобразяваше ги с графика ми и ме пращаше. Аз трябваше да изпълнявам техните желания, но ако нещо не ми харесва, можех да се отметна, без да получа пари, разбира се. После той прибираше 10% и така, преминавах на следващия. Бях сигурен, че Вальо ще ме усети, но Дани ме увери, че има връзки в кухнята и ще се погрижи Вальо да работи, ако трябва и нощно смяна, когато е необходимо.
- Кефиш ме, дребен! Духаш добре, имаш умения, издръжлив си. Ще се справиш, не бой се.
И така, станах ескорт на богати чичковци, глезени момченца и още всякакви други. В началото ми се повдигаше при мисълта за това, което правех. Но се оказа, че не всичко се върти само около секс. Мъжете бяха самотни или неразбрани и искаха компания, която да ги изслуша, да ги разбере и да не ги съди. Някои бяха доволни на малко ласки, на масаж. С времето чекиите и свирките не ми се струваха чак така гнусни. Отпуснах се и започнах да се наслаждавам. Всичко вървеше добре, а когато някой искаше да ме опъне, отказвах му и си тръгвах. За месец през мен минаха 27 господа. Макар, че се чувствах малко омърсен, имаше и друго чувство – на задоволство, че съм ощастливил толкова хора. Изкарах доста пари и реших да продължа. С Вальо нямах проблеми. Той работеше до късно в кухнята, аз си свършвах работа и всичко минаваше безпроблемно. Когато ме питаше как ми е минал деня, аз отвръщах, че съм взел допълнителна смяна или пък съм ходил на плаж.
Между нас нещата също вървяха добре. Оставах си вечери само за нас двамата, а в други, когато Вальо беше в кухнята по цяла нощ, поемах по 2-ма, понякога и 3-ма клиенти един след друг. Ходех в стаите им и ги задоволявах както пожелаеха (е, почти!). Оказа се, че съм способен да вмествам страничните си занимания в любовния ни живот с Вальо. Почти никой от мъжете, които ми плащаха, не ме привличаше сексуално и Вальо печелеше от това в леглото, защото му отдавах душата си напълно.
Така минаха още няколко седмици и аз успявах да жонглирам успешно с всички занимания. Дори спрях да се упреквам, че изневерявам на Вальо, защото не влагах никакви чувства в срещите си с тези други мъже. Обичах само него! Дори по-силно!
Една нощ Дани ми каза да отида в една стая, там бил отседнал млад турчин, който не искал сладки приказки, а по-скоро малко сексуални игрички. Аз отказах, но той ме убеди, че щял да плати доста добре и накрая се съгласих. Бавно осъзнах, че съм се променил доста. Че за пари се продавах и бавно губех себе си, но не можех да спра сега, имах нужда от тези пари.
Отидох в уречения час и почуках на вратата. Представете си изненадата ми, когато вратата отвори шофьорът на автобуса, с който дойдохме до морето. Този, който бе видял нашите орални забавления с Вальо. В миг толкова много мисли нахлуха в главата ми, че почувствах, че ще се пръсни. Дали ме помнеше, дали щеше да ме познае? Той вече знаеше какво правя. Ами ако засечеше Вальо по коридорите и се изпуснеше? Мозъкът ми забози и не знаех как да реагирам. Тишината разчупи Тургай – помнех името му от картичката, която ни даде.
- Добър вечер! Ти трябва да си Георги… - Подаде ми ръка да се здрависаме и без да отговарям каквото и да било ме поведе навътре в стаята.
- А-а-а, добър вечер! Да, аз съм Георги…
- Моето име е Тургай… Как си? – подкани ме той с лека усмивка да седна на леглото.
- А-а-ми, добре съм…
- Как е твоят приятел, не се обадихте?
Всичката ми кръв нахлу в главата ми и ушите ми загоряха. Помнеше ме, помнеше и Вальо. Какво щях да правя сега? Бях като в шок.
- Споко, няма проблеми. Аз и без това не идвах тогава. Отмениха ми отпуската за тази седмица.
Още не можех да мисля адекватно. Реагирах само с поклащане на главата.
- Е, няма да ти отнемам много от времето, за да се върнеш при приятеля ти. Откакто те видях в автобуса и видях какво правите с приятеля ти, мисля само за това. После случайно разбрах с какво се занимаваш в свободното си време от един познат и реших да те наема да се позабавляваме.
Мислех на бързи обороти и само се чух да казвам:
- ОК, но всичко, което се случи в тази стая си остава тук…
Той не реагира. Знаеше, че има сила върху мен с тайната, която знаеше. Приближи се бавно, наведе се над мен, както си седях на леглото, хвана ме за брадичката и наби езика си в устата ми. Аз не исках да рискувам и реших да играя играта му до край. Казах си на ум: „Правя това за теб, Вальо, за да защитя това, което имаме!”.
Тургай ми разкопча ризата, без да изважда езика си от устата ми и плъзгаше ръце по цялото ми тяло. Щипеше и извиваше зърната ми – усетих, че е по-грубичък и се подготвих за тежка нощ. Жадно ме целуваше и страстно ме опипваше. Аз също разкопчах ризата му. Беше здрав, набит и с много космати гърди. Той си свали ципа на панталона и поведе ръката ми натам. Аз бръкнах и усетих твърдото му парче. Ерекцията му беше невероятна, беше толкова твърд. Той все още ме целуваше, когато насочи ръцете си към моите панталони, разкопча ги и ме накара да ги сваля. Останах гол, а той още ме изпиваше. И двамата си биехме чекии известно време. После той ме отметна назад, на леглото, и ми засмука патката. Плюваше обилно, за да я смаже и яростно ме смучеше. Езикът му шареше напред-назад без почивка. Поглъщаше целия ми кур докато не се задави. Представих си, че и мен може би ме очаква същото. Внезапно налапа топките ми, и двете. Изсмукваше живеца от тях, беше много ненаситен. Разтвори краката ми, хвана ме през тях и ме надигна нагоре, така че задникът ми се стрелна нагори и бузите ми се разтвориха. При вида на сладката ми розичка отдолу, Тургай се облиза и като животно ѝ се нахвърли. Заби езикът си в мен и започна да ме чука с него, докато с едната си ръка обработваше пишока ми, а с другата шареше по тялото ми. Беше страстен и изведнъж се усетих, че не ми е съвсем безразлично. Беше ми приятно. Тургай облизваше гъза ми, хапеше ме по бузите и плюеше обилно. Това малко ме изненада. Наболата му брада драскаше нежната кожа на задника ми и аз настръхвах от кеф. Попита ме дали бих му позволил да ме чука, но аз не се съгласих.
Той кимна разбиращо и ми направи знак, че е мой ред да го обработя. Просна се до мен и ме придърпа, като пак ме целуна, а аз набарах хуя му и го замачках. С ръце, вплетени в косата ми, той ме насочваше по тялото си, а аз яростно го целувах, лижеш и ръпах. Целувах гърдите му, а дългите черни косми се озоваваха по езика ми. Гризках зърната му, настръхнали от удоволствие. Накара ме да го оближа под мишниците. Мириса на мъж ме подлуди. Лижех и се наслаждавах. Той беше истински мъж, макар и млад – космат и страстен. Това май ми харесваше. Преведе ме през корема си и заби главата ми в обрязания си топ. Поплясна ме няколко пъти с пишока си по бузите и ми го даде да го изям. Лапах и лижех до припадък. Опитвах да го поема целия, но ми бе невъзможно – беше огромен и адски дебел. Прилагах различни движения с език, а Тургай ме караше да плувам на кура му постоянно. Явно това му беше нещо като фетиш. Така продължихме известно време. После се завъртя и ми извика заповеднически: „Изяж ми задника!”. В началото ми беше много неприятно. Гъза му беше космат и това леко ме отврати. Но аз го зализах и в последствие нямаше как да не призная, че не беше чак толкова зле. Анусът му беше влажен и топъл. Наистина се възбудих сексуално. Нищо че непрестанно махах косми от устата си. Тургай изстена: „Искам те в мен!”. Бях готов на всичко, за да опазя тайната си, дори да го изчукам. Сложех си презерватив, той плю обилно и родеото започна. Той беше опитен в това, явно не го ебяха за първи път. Сменихме няколко пози и не след дълго аз вече не можех да се сдържам. Очевидно и той. Казах му, че ще свършвам и той поиска да го направя в устата му. Свалих кондома и го изкъпах със спермата си. Той я изгълта, облиза се и облиза и патката ми. През това време свърши и той. Легнахме на леглото, той ме прегърна. Мирис на пот и тестостерон се носеше из въздуха.
- Хайде да се изкъпем, искам да измия тялото ти… - предложи след десетина минути мълчание Тургай.
Изкъпахме се и когато си тръгвах той ме попита:
- Кажи ми честно, хареса ли ти?
- Да! – не можех да го излъжа.
- Тогава ще се видим утре… - дяволито се усмихна, целуна ме страстно и затвори вратата.
Останах в коридора. За първи път усетих, че съм изневерил на Вальо и на път към стаята ни се спрях зад едно голямо цвете, седнах на пода и заплаках.
Когато се прибрах, Вальо вече спеше. Аз се сгуших до него и му прошепнах:
- Обичам те!
И в съня си той се усмихна.
А аз заспах, чувствайки се като истинска курва…

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…
http://www.momcheto.com/razkazi.php?283


Коментар: Запиши
[12.04.11] коментира:
v na4aloto ne o4akvah ni6to koi znae kakvo... no kato gledam sin stryva6e da zapo4vam tvoite razkazi! Nadqvam se 4e kraqt nqma da e s tragi4en krai a dvamata vazliybeni da ostanat zaedno za vinagi !!! NAistina si dobar pisatel ;)
baqeto [12.04.11] baqeto коментира:
bravo, razkazat ti e strahoten, ot na6ite oblozi tozi pat spe4eli sami ti, za6toto nikoi ne predvijda6e takova razvitie na ne6tata. O4akvame s netarpenie prodaljeniata ti. Tvoite 4itateli, po4itateli i zado4ni priateli ot Italia.
sladkak_123 [11.04.11] sladkak_123 коментира:
просто уникални разказиии....само ще ме е яд ако въпросните Жоро и Вальо останат разделени....но да се надявам да се съберат,ако се разделят и поредицата да има Happy End
voinik84 [11.04.11] voinik84 коментира:
vstava vse po interesna istorijta dokadeli 6te stignat v vzaimootno6enijtasi
[11.04.11] коментира:
уникално е просто...следя всичко, което пускаш тук. Просто съм възхитен.Като сериал ми е и с нетърпение чакам всеки епизод. Продължавай все така! Стахотен писател си.
AKTIVEN [10.04.11] AKTIVEN коментира:
ехеееееееееее.....направо удари десятката...много реалистично го пресъздаваш....Браво!


<< Обратно към разказите