гей, хомо, хомосексуалност, хомосексуални, секс, сексуалност, сексология, gay, homo, sex, lgbt, glbt, Bulgaria, България, изкуство, лгбт, глбт, повести, поезия

Момчето.ком - Българската гей социална мрежа


СексАвтор : egoime


Леко префантосаната му усмивка, особено когато искаше нещо, предизвикваше във мен нечисти помисли, които понякога всякаш виждах отразени във очите му. Май нещо бърках нещата, все пак бе син на братовчедка ми, което не пречеше да се наслаждавам на буйната му природа и тяло, което макар и слабо бе великолепно. Таман бе навършил пълнолетие , но по нищо не личеше да е съзрял, напротивТова му даде още по голяма увереност да върши белите си, понеже Асен вършеше такива и то без много да се замисля за последствията. Беше нещо като кварталният хулиган в същото време страшно чаровен и мил, когато имаше определен интерес от това. Често ми показваше какви мускули имаше, не че ги имаше, но разглеждаше тялото си в мое присъствие без особено притеснение, за разлика от мен. Дънките, които направо се влечаха по земята, откриваха червените му слипове и браздата на окосменият му задник , което ме караше направо да се побърквам. Но това което повече ме побъркваше бяха неговите закачки! Прегръщаше ме , закачаше се и докато аз оставах без дъх и сила той като че ли внимателно ме наблюдаваше, а нечистите помисли се отрадзяваха взаимно във очите ни... Но разбира се само си въобразявах , все пак бе син на братовчедка ми, не беше дал повод  да се усъмни някой в сексуалната му ориентация и т.н. и т.н. Но онази усмивка...нарочно нацупените устни и поглед който всякаш молеше за нещо... всъщност беше доста суетен и често ме питаше как изглежда. Естествено подържаше се много добре. Един ден отново бях самичък и седях пред компютъра, когато той дойде и с присъщото си лигаване се настани върху мен на стола когато не издържах. Уж на майтап го прегърнах и го настаних върху себе си така че малкият му задник се намери там където не трябваше. Асен уж се зачуди и започна да протестира но усетих че не го  прави наистина. Аз се захилих и бръкнах под тенсиката му където набарах гладката му кожа и това ме възбуди тотално. В този момент го притиснах до себе си и зачаках реакция. Чуваше се само учестеното дишате и на двама ни. Загалих внимателно гърдите му ,като едва докосвах с устни врата му. Асен се подаде на ласката ми и тогава разбрах, че винаги това сме желали и двамата. Той се притисна във скута ми , а аз съблякох тениската му като полудял. Захапах гърба му а с ноктите си замалко да не раздера натрупалите маса гърди.Обърна се към мен и започнахме страстно да се целуваме. Наведох го ,като изкарах кура си и го накарах да го лапне. Господи, правеше го страхотно! Въздебелите му устни смучеха и облизваха пениса по цялата му дължина, като хвърчащият му перчем се развяваше във всички посоки. Гледката на това красиво,хубаво момче, което така жадно работеше над мене ме накара да се изпразня върху устата му и макар Асен да не пожела да гълта нямаше против да се изцапа със спермата ми .


-Ах, брачед ,за първи път ми е, ама много ми е готино-прошепна в ухото ми той наистина развълнуван


Свалих му дънките както бяхме върху стола и лека намести задника си върку хуя ми. Следях лицето му, което преминаваще от болка във екзстаз и пак във болка. Когато му го вкарах целият направо му се ревеше от кеф. Започнах да го лашкам като ненормален. Свалих го долу на земята, с вдигнати крака, с главата надолу, вече не помня но оргията бе пълна. Празних се върху гърдите му ,върху гъза му ,когато в едни момент си сменихме ролите.


- Сега, аз ще те еба -нареди той.


Господи, направо викаше когато започна да ме ръга. Правеше най страхотните въртеливи движения вътре в мен, като напрягаше цялото си красиво тяло и когота вече не издържа ми го даде в устата където се изпразни.


Така започнахме да се ебем редовно и един ден докара един от своите приятелчата, онзи имаше много по голям кур, но това е друга история.


 


 Коментар: Запиши
[29.04.09] коментира:
haha -istoriata e pld na moite fantazii :)
serhyo [09.04.09] serhyo коментира:
хубав рзказ
serhyo [09.04.09] serhyo коментира:
хубав рзказ
[08.04.09] коментира:
Браво на теб дбре си се ебал със сина на братовчедка си. А майката разбра ли за вашите истории. Тя знае ли че синът и е гей
[08.03.09] коментира:
хубав разказ :-)


<< Обратно към разказите